Consultanță juridică pentru înființarea afacerii: La CCTax, îți oferim suport pas cu pas în întregul proces de înființare a unei societăți. Aceasta include alegerea tipului de societate, deciderea dacă aceasta va fi plătitoare de TVA, alegerea modului de impozitare, rezervarea denumirii și elaborarea tuturor documentelor necesare. Pentru fiecare client, pregătim acte constitutive tailor-made, ținând cont de specificul și nevoile afacerii sale.

Modificări în structura societății: Consultanță juridică esențială

În dinamica pieței moderne, ajustările în cadrul unei companii devin inevitabile. Modificările în structura societății pot reprezenta oportunități de creștere sau pot fi necesare pentru adaptarea la noile condiții economice. La CCTax, nu doar înțelegem această nevoie, ci ne și asigurăm că toate tranzacțiile și ajustările sunt conforme cu legislația în vigoare.

Printre serviciile pe care le oferim în această direcție se numără:

  • Cesiunea părților sociale: Transfăgând drepturile unui asociat către un altul, în funcție de strategiile de business sau de schimbările din cadrul parteneriatelor.
  • Schimbarea sediului social: Un pas crucial pentru afaceri în creștere sau pentru cele care își doresc o prezență într-o altă zonă geografică.
  • Ajustarea capitalului social: Majorarea sau reducerea capitalului poate fi esențială pentru reechilibrarea financiară sau pentru atragerea de noi investiții.

Pentru o înțelegere mai profundă a legilor și reglementărilor asociate, acest link oferă resurse suplimentare privind legislația de business.

Având CCTax ca partener, poți fi sigur că fiecare schimbare în cadrul societății tale se va desfășura fluid și în conformitate cu cele mai bune practici juridice.

Recuperare creanțe: Navigând prin complexitatea juridică

Recuperarea creanțelor poate fi un proces complicat. Prin consultanță juridică de specialitate, CCTax te asistă atât în demersurile amicabile, prin mediere, cât și în cele judiciare, în instanță.

Asociații și Fundații: Consultanță juridică pentru binele comun

Inființarea și gestionarea asociațiilor și fundațiilor vin cu responsabilități și particularități juridice. CCTax oferă consultanță juridică de top pentru a naviga cu ușurință prin prevederile legale, întocmirea documentelor și obținerea personalității juridice.